Monggo moci dulu…

Monggo moci dulu…

biso ngrumangsani, agar bisa tertanam sikap welas lan asih kepada semua mahluk ciptaan Gusti ingkang Moho Suci. Pandai berterima kasih, bukan menjadi orang yang suka…
Bungah lan Susah

Bungah lan Susah

ora usah nesu nek dilarani, ora usah disimpen dendame mundak awakmu iso merugi dewe. bungah lan susah  kuwi salah sak wijine lelaku sing disandang saben…