Bungah lan Susah

Bungah lan Susah

ora usah nesu nek dilarani, ora usah disimpen dendame mundak awakmu iso merugi dewe. bungah lan susah  kuwi salah sak wijine lelaku sing disandang saben dinone. ojok mungkret karepmu ben iso oleh katekan bungah banjur adoh susah. ndango makaryo, netepi opo sing wis dadi tugasmu. tangi, tangi, tangi onok tugas sing kudu mbok tetepi. (mlg,senin kliwon 24 apr ’16) (credit foto: google search)

 

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *


*

Anda dapat menggunakan tag dan atribut HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>